NK Aerial & Pole 2024 : De foto's


Dit jaar werd de NK Paalsport weer gefotografeerd door Caroline van PixCel.fr en Leon


Hieronder vind je de galerijen van Caroline (PixCel.fr). Als je door mij ben gefotografeerd kun je alvast je ("loading") galerij terug vinden. Even geduld en je kunt je foto's bewonderen! Je vindt hieronder ook de podium foto's om te downloaden in web-versie (de hoge resolutie zonder logo krijg je bij een bestelling gratis erbij) en later komen er ook wat sfeer foto's van de NK.


Als ik je gegevens heb ontvangen, krijg je een e-mail met je wachtwoord voor je galerij zodra ik de foto's klaar zijn. Vind je je galerij niet? Dan kan het zijn dat ik je niet heb gefotografeerd, dan moet je bij Dennis zijn. Heb je nog niets ontvangen? Nog even wachten. Als je je gegevens achter hebt gelaten dan ontvangt je een e-mail met de wachtwoord om ze te bekijken.

Interesse in de foto's van de NK Aerial & Pole 2024 ?


Ik (Caroline, PixCel.fr) en Leon (NAME) hebben ons over de dagen heen verdeeld dus niet iedereen is door ons beide gefotografeerd.


Wil je weten of ik foto van je hebt? Vraag het maar! Heb ik geen foto's van je gemaakt? Geen paniek, Leonheeft vast foto's van jou (EMAIL).


Laat hier je gegevens achter en je krijgt je foto's toegestuurd om te bekijken/beoordelen. Wil je ze bestellen dan kan dat voor €6 per foto en de 11de gratis. De foto's worden aangeleverd in hoge resolutie download zonder logo.


Heb je ook een award gewonnen? Alle podium foto's worden ook beschikbaar om gratis te downloaden in de week na de NK.

Follow me on Instagram